Tervetuloa Nettitreenin ja Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin yhteistyösivustolle.

Työnantajasi tarjoaa sinulle kaikki alta löytyvät palvelut vapaaseen käyttöösi. Klikkaamalla Lue lisää-painiketta, pääset palvelun sivulle, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet palvelun käyttöön ottamiselle.

Hieronta

Työnantajasi tarjoaa sinulle yhden veloituksettoman tunnin hieronnan. Hierojana toimii koulutettu urheiluhieroja Taavi Kuupponen.

 

 

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma

Lisää motivaatiota ja selkeyttä salitreenaamiseen sinulle henkilökohtaisesti suunniteltujen saliohjelmien avulla.

 

 

8 viikon kotitreeniohjelma

Treenaa kotona kehonpainolla ohjattujen virtuaalituntien avulla. Kaikista treeneistä on sekä kirjalliset että videoidut ohjeet. Jokaisesta liikkeestä on valittavissa useampi vaihtoehto, joista löytyy varmasti jokaiseen kuntotasoon sopiva vaihtoehto.

 

 

Juoksukoulu

Kehity juoksijana ja pysy terveenä. Aloita juoksutreenit juoksukoululla jonka jälkeen autamme sinua rakentamaan tavoitteitasi tukevan kausisuunnitellun juoksuohjelman.

 

 

8 viikkoa joogaa

Joogaa 8 viikkoa ohjattujen videoiden mukana. Joogamme sopii sinulle, kun haluat löytää liikuntamuodon, joka sekä vahvistaa, tekee vetreämmäksi, että lievittää stressiä. Jooga sopii hyvin myös kehonhuolloksi ja muiden urheilulajien vastapainoksi.

 

Henkilökohtainen ruokavalio

Henkilökohtainen ruokavalio sinun energiankulutukselle tarkkaan laskettuna. Ei kitudiettejä ja punnitsemisia, vaan oikeaa ruokaa herkuttelua unohtamatta.

 

Ruokapäiväkirjan läpikäynti

Ruokapäiväkirja-analyysissä käydään ruokapäiväkirjasi lävitse ja katsotaan yhdessä mitä tulee muuttaa ja ennen kaikkea tarkastetaan, miten ruokailut riittävät kulutukseesi nähden.

 

Hyväkuntoinen ihminen tummalla taustalla

Treenivinkit ammattilaisilta

Treenivinkit Lue nyt Blogit