Täältä löydät vastaukset useimpiin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli sinulle herää vielä kysymys, johon vastausta ei alapuolelta löydy, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com tai soitat 0400 367876.

Yleisiä kysymyksiä!

MITEN TILAAN JA MAKSAN TUOTTEET?

Sivuilla ostaminen tapahtuu kotimaisen Checkout -maksupalvelun kautta. Maksaminen tapahtuu luotto-pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

SITOUDUNKO JATKOTILAUKSIIN KUN TILAAN TUOTTEEN?

Henkilökohtaiset treeniohjelmapaketit sekä ravinto-ohjelmat ovat kertaostoksia. Näin et sitoudu mihinkään jatkotilauksiin.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa on kahden jakson minimiaika mihin sitoutuu valmennuksen alussa ja tämän jälkeen yhden kuukauden lopettamisaika.

MILLOIN SAAN TUOTTEENI?

Henkilökohtaiset treeniohjelmat toimitamme viiden arkipäivän kuluessa alkukartoituksesta sähköpostitse.

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma toimitetaan 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta sähköpostitse.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa ensimmäinen treeni- ja ravinto-ohjelma toimitetaan aloituspalaverin jälkeen 5 arkipäivän kuluessa.

TREENIOHJELMAPAKETTEIHIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET:

MITEN TREENI- JA RAVINTO-OHJELMANI RAKENNETAAN?

Ravinto-ohjelma rakennetaan täyttämäsi ravinto-ohjelmalomakkeen pohjalta. Otamme sinuun yhteyttä mikäli lomakkeestasi herää kysymyksiä ja vastauksiesi sekä lomakkeesi pohjalta laskemme sinulle kalorit ja rakennamme ravinto-ohjelmasi.

Treeniohjelmapaketin treeniohjelmat rakennetaan täyttämäsi treeniohjelmalomakkeen sekä alkukartoituksen pohjalta. Alkukartoituksella tarkoitamme sitä, että valmentaja käy kanssasi puhelimitse täyttämäsi treeniohjelmalomakkeen läpi ja kysyy tarkentavia kysymyksiä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa treeniohjelmat rakentuvat aloituspalaverin pohjalta. Valmennuksen alussa pidetään noin tunnin mittainen aloituspalaveri. Siinä käymme tilannettasi, lähtötasoasi sekä kaikkea treeniisi ja ruokailuihisi vaikuttavia asioita tarkasti lävitse ja aloituspalaverin pohjalta rakennamme ensimmäisen treeni- ja ravinto-ohjelmasi.

MITÄ JOS LOUKKAANNUN TREENIOHJELMAPAKETIN AIKANA?

Mikäli sinulle sattuu jotain treeniohjelmapaketin tai henkilökohtaisen valmennuksen aikana etkä pääse treenaamana, niin se ei ole ongelma. Pidämme pakettiasi / valmennustasi tauolla siihen saakka kun pääset taas treenaamaan jatketaan siitä mihin jäätiin. Tauon pituutta ei ole mitenkään rajattu.

MITEN USEIN TREENIOHJELMA VAIHTUU PAKETEISSA?

Treeniohjelmien määrän voit valita tilauksen yhteydessä. Mikäli valitse esimerkiksi 4 ohjelmaa, vaihtuu treeniohjelmasi neljää kertaa paketin aikana. Vaihtovälinä suosittelemme 4-6 viikkoa. Vaihtoväli sovitaan alkukartoituksessa jokaiselle sopivaksi. Huomioithan, että treeniohjelma vaihtuu vasta kun sinä saat ohjelmaa noudatettua 4-6 viikkoa, ei automaattisesti kalenterin mukaan. Treeniohjelmaa ei ole järkevää vaihtaa vasta kuin olet saanut sitä tehtyä ehjät 4-6 viikkoa.

MITEN TREENIOHJELMAT MUUTTUVAT PAKETIN AIKANA?

Pyrimme tuomaan jokaisessa treeniohjelmassa aina uusia elementtejä sekä liikkeitä, jotta motivaatio sekä lihasärsyke pysyy maksimaallisella tasolla koko paketin ajan. Rakennamme aina yhden ohjelman kerrallaan, jotta pystymme ottamaan huomioon myös sinun toiveesi koskien tulevia treeniohjelmia paketin aikana. Laitamme sinulle viestiä kun ohjelmasi vaihtaminen on ajankohtaista ja silloin voit vapaasti kertoa toiveitasi uuteen ohjelmaan.

RAVINTO-OHJELMA KYSYMYKSET:

TULEEKO MINUN SYÖDÄ PELKÄSTÄÄN RAHKAA, PROTEIINIJAUHEITA JA REAJUUSTOA RAVINTO-OHJELMASSA?

Rakentamassamme ravinto-ohjelmassa sinulla on aina n.6 vaihtoehtoa hiilihydraateille sekä proteiinille jokaiselle ruokailulle. Ohjelmassa on lähes kaikki terveelliset ja järkevät vaihtoehdot, jotka löydät perus ruokakaupasta. Näin ollen sinun ei tarvitse syödä rahkaa ja raejuustoa joka päivä.

MITÄS JOS MINULLA ON ERITYISRUOKAVALIO?

Rakennamme kaikki ravinto-ohjelmat henkilökohtaisesti. Eli mikäli olet gluteeniton, viljaton, vegaani, maidoton tai sinulla on eettisiä arvoja ruokailujen suhteen, niin ne eivät ole ongelma. Otamme kaikki ravinto-ohjelmalomakkeessa kertomasi asiat huomioon ja sen pohjalta rakennamme ravinto-ohjelmasi

KUINKA PITKÄÄN VOIN NOUDATTAA SAMAA RAVINTO-OHJELMAA?

Toimivaa ravinto-ohjelmaa ei kannata missään nimessä vaihtaa tai päivittää. Se kuinka kauan voit samoilla kaloreilla mennä on mahdotonta sanoa. Hyvä nyrkkisääntö on se, että niin kauan kun se tuottaa tulosta tai elämässäsi ei tapahdut kalorinkulutukseen vaikuttavia tekijöitä. Se kuinka kauan ohjelma tuottaa tulosta samoilla kaloreilla on mahdotonta sanoa. Siihen vaikuttaa niin paljon lähtötaso sekä aineenvaihdunnan tila.

Hyväkuntoinen ihminen tummalla taustalla

Treenivinkit ammattilaisilta

Treenivinkit Lue nyt Blogit